Praktisk byggesøknad

Spar penger med å delta på kurs i byggesøknad på ditt eget prosjekt.

Som deltager på kurset vil Terje være din veileder/foreleser og samtidig stå som ansvarlig søker i ditt prosjekt. Dette gjelder helt fra du starter på kurset til vi kommer i mål med din søknad. I kurset går vi også igjennom andre byggesøknadseksempler, derfor trenger du ikke eget prosjekt for å delta på kurset. Det er ingen forutsetning.

Terje Waag er utdannet Bachelor i produksjonsteknikk og har over 20 års erfaring fra bygg, anlegg og industri. I de siste 6 årene har Terje hatt rollen som ansvarlig søker i mer enn 50 søknader for tilbygg, nybygg, våtrom mm. Dette i både tiltaksklasse 1 og 2. Markedsprisen du må betale for ansvarlig søker, ansvarlig prosjekterende, uavhengig kontroll og så videre varierer fra 20 000 til 60 000 kroner.

Vårt kurs har fokus på det praktiske med byggesaken din. Kursprisen er 7950,- Inkludert i kurset er at instruktøren (Terje Waag) står som ansvarlig søker. Dette gir deg en merverdi på ca 25 000,-.

Undervisningsform og omfang

Undervisningen foregår som webinar, det vil si lyd/bilde undervisning fra et av Folkeuniversitetets lokaler, arbeidsplass eller fra din egen PC. Temaer i faget vil være www.byggsok.no, www.dibk.no, Plan- og bygningsloven, TEK 17, SAK 10 blant annet. Vi legger opp til 40 undervisningstimer på dagtid.

Spørsmål om påmelding mv. send faglærer en mail: terje@waag.biz